Clubkampioenschappen & Barbeque

Clubkampioenschappen

Op donderdag 30 mei 2013 en zaterdag 1 juni 2013 werden de jaarlijkse clubkampioenschappen gehouden. Donderdag voor de recreanten en zaterdag voor de competitiegroep. Deze waren net zoals vorig jaar een groot succes.

Competitiegroep

[wowslider id=”3″]
In de competitiegroep wist Stefan Martens het in de B-groep te halen voor Gert Simons, bij de dames haalde Sanne Houben het voor Ine Beertens. Bij de C-groep wist Ruben Vliegen het te halen voor Sam Verslegers. Maar ook de spelers die niet in de prijzen zijn gevallen, een welverdiende proficiat voor de geleverde inzet en wie weet zit er volgend jaar wel meer in?
Foto’s Clubkampioenschappen Competitiegroep 2013

Recreanten

Bij de recreanten was er met een opkomst van 24 spelers sprake van een groot succes. Er werd met een kaartsysteem gewerkt waarbij iedere speler een kaart moest trekken en aan de hand van deze kaart moest hij/zij op het bijhorende veld een dubbel spelen met 3 andere spelers. Hierbij werden de gescoorde punten per match opgeteld voor iedere speler, een dit totaal bepaalde je plaats op de ranking. De 2 beste heren en 2 beste dames kregen dan een prijs als clubkampioen maar ook de 2 volgende heren en dames in de ranking kregen nog een prijs en een eervolle vermelding. Maar ook hier een grote proficiat aan alle andere deelnemers voor hun inzet en aanwezigheid, want zonder jullie kan onze club niet bestaan.

Barbeque

Op zondag 2 juni 2013 is onze jaarlijkse barbeque voor alle leden van de club en hun familie doorgegaan. Dit was wederom een groot succes met maar liefst 50 deelnemers. De sfeer zat goed, het weer was schitterend en eten en drank was er in overvloed. Kortom, alle ingrediƫnten voor een geslaagde barbeque. Wij van het bestuur van Opbad kijken al uit naar de volgende editie!

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.