´t Huirtuits Dropke 1G – Opbad 1G: 1-7

Voor onze eerste competitiewedstrijd moesten we afzakken naar Herenthout (Antwerpen), meteen de verste verplaatsing. We waren op tijd in de sporthal en konden ons dus fatsoenlijk opwarmen voor de dubbels. De heren wonnen hun eerste competitiewedstrijd vlot door een aanvallend en constant spel, iets wat bij de dames een beetje ontbrak maar toch konden de dames de wedstrijd binnenhalen in 2 sets! 0-2 dus… Daarna kwamen de enkels aan bod. Davy had 3 sets nodig  tegen Axel Caers en Dries bevestigde zijn sterke vorm en won zijn wedstrijd in 2 sets . Sanne, net terug van vakantie, kon in haar eerste set geen vuist maken tegen Sarah Fierens maar knokte ferm terug in de tweede set. In de derde set moest ze nipt de duimen leggen met 22-20. Ondertussen had Ine de beslissende shuttle tegen de grond geklopt en stond de stand dus op 1-5, de overwinning was al binnen! Stefan en Bieke waren supergemotiveerd om ook hun wedstrijd tot een goed einde te brengen: ze lieten hun tegenstanders geen kans door zeer scherp en geconcentreerd te spelen. Sanne en ikzelf hadden iets meer moeite tegen Axel en Sarah, maar we bleven rustig en vonden ons spel terug in de derde set die we winnend konden afsluiten!

(Ronny niet verder lezen aub) Een zeer geslaagde competitiematch die afgesloten werd in de Quick van Houthalen!

Volgende week beloofd het weer spannend te worden tegen Overpelt ( sporthal opglabbeek, zondag 13u30)