Opbad 1G – De Bokkerijder 2G: 6-2

De eerste thuismatch van het seizoen zou direct een serieuze test worden voor ons aangezien we onze tegenstanders best goed kennen. Sanne en Ine speelden vandaag een stuk sterker in hun dubbel en konden de eerste match winnen in twee sets. De heren wisten dat ze een zware klant hadden aan Wim en Thijs. Het werd een aangename wedstrijd met wisselende kansen maar door enkele wisselvalligheden konden de Bokkerijders gelijkkomen. De 4 enkels konden gelijktijdig beginnen. Alle supporters keken nagelbijtend toe want alle enkels werden in 3 sets afgewerkt. Sanne was gebrand op een overwinning en begon met het mes tussen de tanden aan haar wedstrijd. Er zaten nog veel foutjes in haar spel maar gelukkig trok ze aan het langste eind in de derde set. Ook Ine maakte het verschil pas in de verlengingen van de derde set. Dries had een lastige klant aan Maarten en haalde zijn niveau van vorige week zelden, gelukkig volstonden zijn flitsen voor een overwinning. Stefan speelde een fantastische eerste set maar kon dit niet doortrekken in de tweede en derde set. De stand stond dus 4-2 en er moest nog minstens 1 mix gewonnen worden om de twee punten thuis te houden. Gert en Ine konden in twee sets winnen van Maarten en Femke. Davy en Sanne stonden in de derde set 19-10 voor maar beslisten om het toch nog spannend te maken, Thijs en Kirby konden terugkomen tot 19-18 maar gelukkig bleven Sanne en Davy kalm (er werd nog een service in het net geslagen op 20-18 !!) en konden de 6-2 eindstand vastleggen.