Opbad 1G – Dibad 1G: 6-2

Onze tweede thuismatch was alweer een klepper. Vorig seizoen verloren we de titel aan de dilsenaren, we verloren toen thuis met 1-7 en uit met 8-0. Onze ploeg staat sterker als vorig seizoen maar toch was de schade beperken de opdracht en hadden we op voorhand getekend voor een gelijkspel. De herendubbel was snel afgelopen, Dries en ik kwamen niet in ons spel (door toedoen van de tegenstanders) en verloren door een magere prestatie met 14-21 en 15-21. De dames konden net als vorige week de bordjes snel gelijkhangen.

Een primeur voor Opbad dit seizoen: alle vier de enkels werden gewonnen. Van Dries zijn we het stilletjes aan gewoon dat hij zijn enkels wint, al was Benjamin niet van de minste. Ikzelf maakte het serieus spannend tegen Michael door iets te vroeg te juichen, het punt is pas gedaan als de shuttle de grond raakt! Ook de dames lieten het beste van zichzelf zien en zo was de stand 5-1 na de enkels. De gemengd dubbels waren dus van minder belang maar een goed wedstrijdensaldo kan belangrijk zijn op het einde van het seizoen. Stefan en Bieke hadden het zeer moeilijk met de snelheid van Michael en de ervaring van  Anja. Het is ook soms moeilijk om ‘koud’ te beginnen tegen tegenstanders die al 2 wedstrijden gespeeld hebben. Ik denk dat Davy en Sanne wel van driesetters houden want ook  deze week werden het drie sets. Uiteindelijk werd die derde set beslist  met het kleinste verschil in ons voordeel 21-19.

Eindstand 6-2, een mooie overwinning met enkele zeer mooie wedstrijden.

Volgende wedstrijd is nu donderdag tegen Beerke (20u00). Voor ons een onbekende tegenstander die het wel goed doen in de competitie.

Dank aan alle fanatieke supporters!

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.